Hvem er vi?

Firmaet Mad fra Neess er beliggende i Skive. I efteråret 2016 fik firmaet nye medejere, da sønnen Mikkel og datteren Anne-Karine trådte ind i virksomheden.

Preben Neess har over 60 års erfaring som bager, konditor og kok. Hans familie og ikke mindst hans børn, har igennem generationer haft en stor passion for madlavning og har sammen med Preben specialiseret sig i et unikt koncept med stegning af helstegte grise.

Alle virksomhedens ejere har i efteråret 2016 erhvervet sig hygiejnebevis.

Vi driver virksomheden Mad fra Neess med et stort engagement for madlavning og sætter kvalitet samt smag højt på dagsordenen. Vi bestræber os på at gøre det så nemt og bekvemmeligt for vore kunder som muligt, så de kan nyde festen, mens vi klarer arbejdet.

Vi har produktion i helt nye lokaler på familiens adresse i Skive.

“Skal du bruge mad til fest er “Mad fra Neess” bedst” – vi garanterer for at der altid er mad nok!

Vi glæder os til at høre fra dig

Venlig hilsen Preben, Mikkel og Anne-Katrine

Vores lokaler

Mad fra Neess har produktion i helt nye lokaler på Viborgvej i Skive.

Vores lille virksomhed har igennem sommeren 2016 gennemgået en omfattende Renovation. Alt er nu tip top og nyt, og vi er meget glade for at lave lækker mad i vores nye lokaler.

 

Vores råvarer

I Mad fra Neess sætter vi kvaliteten af vores råvarer højest på dagsordenen! Derfor handler vi med lokale leverandører og får langt de fleste af vores varer lokalt.

Vi handler bl.a. med Skive Frugt og Den Lille Slagter fra Sulsted.

Alle vores grise er øremærkede og godkendt af Fødevarestyrelsen.